Blogbeitrag

Cornerstone brengt sterk zakelijk momentum in 2022 in kaart

Momentum in eerste kwartaal gedreven door groei in online learning, klantgerichte productinnovaties, erkenning uit de sector en geplande overname van EdCast

Cornerstone OnDemand, Inc., toonaangevend aanbieder van adaptieve HR-oplossingen, heeft een sterk zakelijk momentum beleefd in het eerste kwartaal van 2022. De ontwikkelingen in Q1 tonen een toenemende vraag naar strategieën en technologieën die vaardigheden, learning, menselijke ervaringen en organisationele flexibiliteit verbinden.

Mijlpalen in het eerste kwartaal zijn:

  • Snellere adoptie van online learning content
  • Klantgedreven verbeteringen in het productportfolio
  • Uitgebreide erkenning in de branche voor klanttevredenheid en productleiderschap
  • In afwachting van strategische acquisitie van EdCast om de gedeelde visie op het opnieuw vormgeven van de groei van mensen op het werk te versnellen
  • Nieuwe inspanningen om humanitaire hulpverleners in Oekraïne te ondersteunen en op te leiden via de Cornerstone OnDemand Foundation

Toename in gebruik learning content

Aan het begin van het jaar zag Cornerstone binnen het wereldwijde klantenbestand een stijging van 10% in de consumptie van learning content en een stijging van 5% in de tijd die wordt besteed aan learning.

  • Deze toename in het gebruik van learning content benadrukt de waarde van Cornerstone Content Anytime (CCA) om mensen bij leren te betrekken, nieuwe inclusieve vaardigheden bij te brengen en om te leren gaan met veranderingen, waarbij de meest gekozen learning content was gericht op werken op afstand, geestelijke gezondheid en welzijn en onbewuste vooroordelen.
  • Het bedrijf lanceerde in het kwartaal nieuw contentaanbod binnen zijn bekroonde CCA-abonnementen, waaronder een nieuw seizoen van Cornerstone Originals DNA gericht op duurzaamheid, en een exclusieve samenwerking met Masters of Scale, een genrebepalende podcastserie over hoe je anders en gedurfder over de wereld kunt denken.
  • Als reactie op de huidige wereldgebeurtenissen heeft de Cornerstone OnDemand Foundation samengewerkt met haar partners in Oekraïne, waaronder het International Medical Corps, Mercy Corps en The KonTerra Group, om humanitaire hulpverleners gratis essentiële training in lokale talen te bieden.
  • Cornerstone heeft gratis learning content uitgebracht op Cornerstone Cares om zelfzorg te ondersteunen en veerkracht op te bouwen in tijden van crisis.

Productverbeteringen en -adoptie stimuleren ROI en groei van de klant

In het productportfolio zijn in het eerste kwartaal klantgedreven verbeteringen doorgevoerd, gericht op doorlopende innovatie in vaardighedenontwikkeling, ervaringen van mensen en uitgebreide rapportagemogelijkheden die talent leaders een diepgaand inzicht bieden in de vaardigheden, groei, prestaties en betrokkenheid van hun werknemers.

Cornerstone-klanten zien toegevoegde waarde in het centraal stellen van de ontwikkeling en ervaring van medewerkers in hun personeelsstrategieën, wat blijkt uit de uitgebreide klantrelaties met SunLife, The Bozzuto Group, Grupo Security SA, Sandals Resorts, Grupo Softtek en Banco de Credito e Inversiones. Nieuwe klanten die kozen voor Cornerstone om hun strategie gericht op de groei van hun mensen te ondersteunen, waren onder meer Kelly-Moore Paint Company, Inc., OSF Healthcare, NorthWestern Energy, London Borough of Haringey en Husqvarna.

"Bij Bozzuto zijn we erg enthousiast dat we onze mensen vanaf de eerste dag dat ze zich bij ons team voegen kunnen laten leren en groeien", zegt Steven Fretwell, Vice President of Learning and Leadership bij Bozzuto. “Zoals veel organisaties hebben we in de afgelopen jaren een belangrijke verschuiving doorgemaakt om de juiste ondersteuning te bieden aan onze mensen. Cornerstone heeft ons geholpen een gevoel van verbondenheid te creëren voor nieuwe teamleden, en we zijn verheugd over de uitbreiding van onze samenwerking met Cornerstone. We kijken ernaar uit om meer innovaties te implementeren om een ​​uitzonderlijke werknemerservaring voor onze mensen te stimuleren.”

Volgens The Forrester Total Economic Impact™ for Cornerstone Learning and Content, een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Cornerstone Q1 van 2022, realiseerden klanten die in Cornerstone learning en contentoplossingen investeerden een investeringsrendement van 543%.

Erkenning uit de sector

In het eerste kwartaal ontving Cornerstone uitgebreide erkenning voor het productleiderschap van het bedrijf, de klanttevredenheid en voor zijn eigen benadering om een ​​learning en groeicultuur op te bouwen.

Onderzoek van Fosway, Forrester en Constellation Research toont het product- en marktleiderschap van Cornerstone, waaronder:

Onafhankelijke beoordelingssites erkenden Cornerstone voor de hoge mate van klanttevredenheid, waaronder:

Cornerstone werd ook erkend voor het bevorderen van een cultuur waar leren en groei van de medewerkers centraal staan.

In het Built In-rapport van de 100 Best Large Companies To Work For in LA, werd Cornerstone erkend voor zijn leiderschap in talentmanagement en het belang dat het bedrijf hecht aan het helpen van medewerkers om hun carrièrepotentieel te benutten.

Een blik vooruit

Met de recente aankondiging van Cornerstone over de geplande overname van learning en talent experience leader EdCast, is het bedrijf klaar om zijn visie op de groei van mensen te versnellen. Meer details over hoe de overname nieuwe waarde voor klanten zal creëren, zullen worden gedeeld wanneer de transactie wordt afgerond, naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022.

De gerenommeerde brancheanalist Josh Bersin ziet een positieve marktimpact voor de combinatie: “Cornerstone presteert al jaren beter dan zijn concurrenten, grotendeels door de klantgerichte cultuur, zijn marktkennis en vasthoudendheid. Net als EdCast. Als deze managementteams eenmaal bij elkaar komen, zie ik alleen maar groei in de toekomst.”

Ressourcen zu diesem Thema

Sie möchten noch mehr erfahren? Entdecken Sie unsere Produkte, Kundenberichte und aktuelle Brancheneinblicke.

Nichts lohnt sich mehr als Weiterbildung

Infografik

Nichts lohnt sich mehr als Weiterbildung

Vereinbaren Sie ein persönliches Gespräch

Sprechen Sie mit unseren Cornerstone-Expert:innen und erfahren Sie, wie wir Ihnen bei Ihren individuellen Anforderungen in puncto Personalmanagement helfen können.

© Cornerstone 2024
Impressum