Studie

Redo att möta framtiden: En guide för talangledare som formar den nya arbetsvärlden

Tider utan motstycke."

"En ny arbetsvärld."

"Den stora återställningen."

Du har hört dessa fraser många gånger. Och det är sant: COVID-19 pandemin har radikalt förändrat hur vi arbetar, var vi arbetar och vad anställda förväntar sig av arbetet.

Men på många sätt är det bra – för en förändring av det sätt vi arbetar på har varit på gång länge.

Nu, i början av en 5:eindustriell revolution, går anställda tillbaka till jobbet efter den mest intensiva förändringsperiod som moderna tid någonsin har upplevt. Detta betyder också att organisationer har en unik möjlighet att återuppbygga arbetet på ett sätt som fungerar för alla.

Och arbetets framtid ligger helt i händerna på HR och talangledare.

Mer än någon annan företagsledare, håller talangledare i nyckeln till att tänka om både dagens och framtidens arbetsplats. Som initiativtagare till förändring har du möjligheten att skapa en mer uppkopplad och framtidsredo arbetsstyrka som samarbetar effektivt.

Framtiden tillhör organisationer med modet och inställningen som fordras för att tänka om hur de arbetar. För att vara redo för framtiden – med flexibilitet, ett gemensamt syfte och riktning – måste du skapa en upplevelse som skapar värde för medarbetarna och en miljö som är utformad för kollektiv tillväxt och framgång. noll-bredd

Denna möjlighet att omvandla vårt sätt att arbeta och sträva efter vad som är möjligt kommer kanske aldrig tillbaka – låt oss inte slösa bort den.

För att hjälpa dig på vägen frågade vi talangledare från hela världen – liksom välkända analytiker från företag som Josh Bersin Company och Fosway Group med flera – vad de har att säga om att återuppbygga en framtid som fungerar för alla.

Deras tankar kan kanske ger dig ett nytt sätt att se på din organisations inställning till arbete.

Den här guiden är fylld med beprövade strategier, intressant statistik och praktiska exempel som kan ge dig insikter och den inspiration du behöver för att vara redo för framtiden.

Du lär dig varför (och hur) du ska

Gör lärande grundläggande för tillväxt

  • Omvandla kompetenser till tillväxtmöjligheter
  • Koppla kompetensutveckling till karriärvägar
  • Låta artificiell intelligens (AI) göra en del av grovjobbet

Ladda ner guiden nu för att lära dig hur du kan återuppbygga en arbetsplats som ger alla möjlighet att anpassa sig, växa och lyckas!

Ressourcen zu diesem Thema

Sie möchten noch mehr erfahren? Entdecken Sie unsere Produkte, Kundenberichte und aktuelle Brancheneinblicke.

Kompetenzbasierte Karrieremöglich-keiten auf der Grundlage von KI

Kundenbericht

Kompetenzbasierte Karrieremöglich-keiten auf der Grundlage von KI

DHL Group (DHL) ist das weltweit führende Logistikunternehmen. DHL besteht aus eng miteinander verbundenen Geschäftsbereichen, die gemeinsam daran arbeiten, die Anforderungen der Kunden zu erfüllen.

Vereinbaren Sie ein persönliches Gespräch

Sprechen Sie mit unseren Cornerstone-Expert:innen und erfahren Sie, wie wir Ihnen bei Ihren individuellen Anforderungen in puncto Personalmanagement helfen können.

© Cornerstone 2024
Impressum