Research

De impact en het investeringsrendement van Cornerstone Learning en Content

Nonprofit page hero

“Cornerstone gaf werknemers de kans om zichzelf te veranderen.”

Leren is een krachtig instrument geworden om cruciale bedrijfsprioriteiten te ondersteunen, bijvoorbeeld om innovatie te bewerkstelligen, continue transformatie te faciliteren, kennis tot over de bedrijfsgrenzen te verbreden, de werknemerservaring te optimaliseren en het personeelsbestand voor de toekomst op te bouwen. De pandemie heeft deze ontwikkeling versneld en maar weinig organisaties kijken achterom.

Cornerstone heeft Forrester Consulting opdracht gegeven een TEI-studie (Total Economic Impact™) uit te voeren om de impact en het investeringsrendement (ROI) te onderzoeken die organisaties mogelijk hebben ervaren door het gebruik van Cornerstone Learning en Content. Om de voordelen, kosten en risico’s beter te begrijpen, interviewde Forrester vier beslissers met ervaring in het gebruik van leerabonnementen.

De geïnterviewden deelden verschillende verhalen over de waarde die ze bij het gebruik van Cornerstone Learning hebben ervaren. Download het volledige TEI-rapport van Forrester voor de volledige analyse.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Cornerstone Performance

Datasheet

Cornerstone Performance

Whether you do performance reviews only once a year or have a robust, continual performance management process, with Cornerstone Performance, you can set goals, coach employees, receive feedback, guide development, and give recognition. Seamlessly link performance and skills data with internal learning opportunities to enable employee-driven, manager-supported growth. Because the best way to invest in business growth and achievement is by investing in the growth and achievements of your people with Cornerstone Performance.

Schedule a personalised 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organisation’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal