eBook

E-bok: Skapa engagerade superchefer

Nonprofit page hero

Anställda slutar inte för att de inte gillar jobbet, utan för att de inte gillar chefen. Det är dåliga nyheter för organisationer som investerat stora summor på innovation och satsar på att bli kvar länge på marknaden. Humankapitalet är en organisations mest värdefulla resurs – en hög personalomsättning kostar inte bara mycket när det gäller att rekrytera och utbilda ersättare, utan också i form av förlorad produktivitet.

Men det är inte lätt att vara en bra chef, och ännu svårare att vara en riktigt bra chef. Ladda ner e-boken för att lära dig hur man skapar marknadens bästa chefer, som medarbetarna älskar.

Risorse correlate

Vuoi continuare a imparare? Scopri i nostri prodotti, le storie dei clienti e gli ultimi approfondimenti del settore.

Municipalità di Kobe: contenuti diversificati per la formazione spontanea dei dipendenti

Storie dei clienti

Municipalità di Kobe: contenuti diversificati per la formazione spontanea dei dipendenti

Al fine di migliorare il contesto per lo sviluppo delle risorse umane, la città di Kobe ha introdotto un sistema di gestione della formazione (LMS) e ha creato una piattaforma di formazione per i suoi dipendenti utilizzando Cornerstone Learning.

Prenota un incontro

Parla con un esperto di Cornerstone per stabilire come possiamo aiutarti riguardo alle esigenze specifiche di gestione del personale della tua organizzazione.

© Cornerstone 2024
Note legali