ブログ投稿

Zomerse successen – Een (bescheiden) viering van onze aanhoudende groei in Q3 2022

Cornerstone Editors

Terwijl velen van ons op een strand lagen te zonnebaden of van een gezellig uitje met het gezin genoten, hielden wij bij Cornerstone de afgelopen drie maanden het vizier scherp op ons doel gericht. En daarom kunnen we nu een aantal fantastische successen delen. In het derde kwartaal hebben we hard gewerkt aan nieuwe productverbeteringen, weloverwogen partnerschappen uitgebreid, eindelijk weer persoonlijk evenementen bijgewoond(!), wederom successen voor onze klanten geboekt en een geweldige bedrijfsgroei doorgemaakt.

Hier een greep uit onze favoriete hoogtepunten van Q3:

 • We hebben onze acquisitie van SumTotal afgerond
 • We hebben ons managementteam uitgebreid om onze expertise te verbreden
 • We hebben diverse nieuwe klanten en leiderschapsprijzen binnengehaald
 • We hebben onze focus weer teruggebracht op het ontwikkelen van content
 • We hebben HR Tech bijgewoond en bijgepraat met de knapste koppen in de branche

Dus als u wel zin heeft in goed nieuws, klantsuccessen, schouderklopjes en overzichtelijke lijstjes, dan is het beknopte Q3 Cornerstone-blog voor u.

Voorzien in de toenemende vraag naar leerinhoud en het productportfolio uitbreiden

De vraag van onze klanten naar moderne content en kansen om vaardigheden doorlopend te ontwikkelen is in Q3 alleen maar toegenomen. U wilde de content die uw mensen nodig hebben om op de huidige arbeidsmarkt te slagen op een creatievere manier ontwikkelen en leveren. En dat is precies de reden waarom we zo enthousiast zijn over de lancering van onze nieuwste cursusreeks: Skills for Scale.

Het nieuwe Skills for Scale begint met tien cursussen die u en uw mensen helpen de meest kritieke zakelijke en leiderschapsvaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen — de zogenaamde 'power skills'. Deze reeks is een partnerschap met Masters of Scale, de bekroonde audiovisuele media van WaitWhat. Alle klanten van Cornerstone Content Anytime hebben meteen toegang tot deze nieuwe reeks!

En het is niet alleen de content die is verbeterd. In Q3 hebben we verschillende aspecten van EdCast geoptimaliseerd, ons toonaangevend LXP. Zo heeft u nu toegang tot nieuwe vaardigheden en mogelijkheden, betere platformoverstijgende integraties en meer intuïtieve inzichten en dashboards — om er maar een paar te noemen.

Bewust klantgericht blijven

In een kwartaalupdate moet natuurlijk ook het een en ander in het zonnetje gezet worden. Een greep uit de geweldige bedrijven waarmee we samenwerken bijvoorbeeld, en de prijzen die we samen hebben gewonnen.

In Q3 hebben klanten zoals BBVA grote successen geboekt door onze tools in te zetten om de groeistrategieën voor hun werknemers te ontwikkelen en verbeteren en diverse aspecten op het gebied van talent te beheren, waaronder recruitment, beoordeling, leren en mobiliteit.

Daarnaast won Estée Lauder Companies een Brandon Hall Group Excellence Award voor “Best Launch of a Corporate Learning University,” een prijs die de bedrijvengroep mede dankzij Cornerstone in de wacht heeft gesleept.

In Q3 hebben zich tevens verschillende nieuwe klanten bij de Cornerstone-familie gevoegd, waaronder:

 • National Express
 • National Debt Relief
 • McInnes Cooper
 • Helios Technologies
 • PeopleTec
 • De staat South Dakota
 • Florida Department of Corrections
 • New Work

En we hebben onze bestaande relaties met de volgende bedrijven uitgebreid:

 • BP
 • New Belgium Brewing
 • Bryan Health
 • Enterprise Holdings
 • Westlake Chemical
 • DMG Mori USA

Uitbreiding van de Cornerstone-familie

In Q3 verwelkomden we SumTotal bij Cornerstone, waarmee we het kwartaal met nog een mooie acquisitie inluidden. Cornerstone biedt u nu nog meer opties, expertise en flexibiliteit. Hierop volgde al snel een aantal innovaties, waaronder de lancering van Skills Blueprint, het nieuwe add-on product van SumTotal, in partnerschap met Lightcast. Dit partnerschap belooft uw inspanningen op het gebied van bijscholing, omscholing en talentontwikkeling extra kracht bij te zetten. Volgens ons is dit slechts het begin van een reeks interessante innovaties.

Maar SumTotal was niet de enige spraakmakende aanwinst voor Cornerstone. In Q3 hebben we ons managementteam uitgebreid met een aantal van de beste experts die de branche te bieden heeft. Met hun komst ondersteunen we de snelle groeitrajecten van onze klanten. Laten we onze nieuwe leiders samen een warm welkom heten:

 • Ben Brewer, Chief Sales Officer, Noord- en Zuid-Amerika
 • Karthik Suri, Chief Product Officer
 • Marc Ramos, Chief Learning Officer
 • Deepika Rayala, Chief Digital and Information Officer
 • Scott McDermott, Chief Accounting Officer
 • Ed Kaufman, General Counsel

Ook willen we de aandacht vestigen op twee Cornerstars die in Q3 een promotie naar een nieuwe managementfunctie hebben aanvaard:

 • Jim Gill, Executive Vice President van Cornerstone en General Manager van SumTotal
 • Toya Del Valle, Chief Customer Officer

In de woorden van onze CEO, Himanshu Palsule: “We hebben nu een uitzonderlijk enthousiast managementteam dat over ongeëvenaarde kennis en ervaring beschikt.” En daar zijn we het helemaal mee eens.

Onze positie als een innovatieve brancheleider versterken

In Q3 hebben we dankzij de steun van onze klanten belangrijke onderscheidingen ontvangen. Zo zijn we onder andere erkend voor onze productinnovatie, ons leiderschap en de groeimogelijkheden die wij mensen in hun loopbaan bieden. Hun feedback en ondersteuning hebben ons geholpen diverse prijzen te winnen, waaronder:

 • Best Talent Management Software bij de Data Quadrant Awards van SoftwareReviews
 • Finalist in de categorie L&D Supplier and Workplace Culture bij de Personnel Today Awards
 • Outstanding Executive bij de Global Business Excellence Awards
 • Best Company for Career Growth bij de Comparably Awards
 • Executive of the Year bij de International Business Awards

Ook zijn we wederom erkend door een aantal van de meest gerenommeerde experts en rapporten in de branche:

 • We zijn beland in de door Talented Learning gepubliceerde top 20 van multifunctionele leersystemen voor 2022
 • We zijn uitgeroepen tot leider door de Learning Experience Platform PEAK Matrix Assessment van de Everest Group

Ons managementteam heeft ook de schijnwerpers weten te vinden, namelijk door toonaangevende inzichten over de branche te delen tijdens een aantal ongelofelijk indrukwekkende webinars en live sessies.

In Q3 zetten we de discussie voort over ons wereldwijde onderzoek uit 2022, Thriving in the Global Skills Shortage: Your Path Through the Wilderness, met onze Director of Product Marketing, Jennifer Whitmer, en de VP of Strategic Initiatives, Mike Bollinger. Tijdens een exclusieve live LinkedIn-sessie bespraken Jennifer en Mike opkomende trends in de ontwikkeling van vaardigheden en deelden ze vijf concrete stappen om het programma voor vaardighedenontwikkeling van uw organisatie te verbeteren.

Verder deelde onze Chief Customer Officer Toya Del Valle haar inzichten tijdens een gesprek met wereldwijde industrieanalist Josh Bersin. Tijdens dit gesprek bespraken de twee hoe belangrijk een gestroomlijnde medewerkerservaring is bij het opbouwen van vaardigheden en het verbeteren van talentbehoud.

Persoonlijke gesprekken met klanten en vakgenoten over markttrends

Cornerstone keerde in Q3 triomfantelijk terug naar het jaarlijkse HR Tech-congres. We genoten van de atmosfeer, de persoonlijke interacties en, het allerbelangrijkst, de gesprekken over trends!

Tijdens deze editie kwamen talloze onderwerpen aan bod waar iedereen druk mee bezig is — van de zich ontwikkelende hybride werkomgeving tot het benutten van talentdata met behulp van skills-technologie en nog veel meer. Ook kregen we de kans om deel te nemen aan de discussies en leidden we twee inspirerende sessies. Zo leidde Cornerstone VP of Content, Summer Salomonsen, een sessie over het opzetten van moderne en effectieve contentstrategieën. Tegelijkertijd gaf VP of Product Marketing and Customer Experience, Katie Ballantyne, de allereerste demonstratie van onze nieuwe reeks oplossingen. U kunt onze volledige samenvatting van HR Tech hier bekijken.

En nu we het toch over evenementen hebben ...

Men wil nog wel eens het beste voor het laatst bewaren, en wie zijn wij om het anders te doen! Want hoe zouden we deze kwartaalupdate kunnen afsluiten zonder het te hebben over Cornerstone Convergence 2022? Inderdaad, ons jaarlijkse Convergence-congres komt terug en wordt nu op locatie gehouden. En daar zijn we heel enthousiast over. Van onze dynamische sprekers tot meer dan 75 breakoutsessies met klanten van Cornerstone, productexperts en thought leaders uit de branche: de kansen zijn eindeloos en we kunnen nu al niet wachten. Maar geen zorgen als u er niet bij kunt zijn. In onze samenvatting van Q4 leest u alles over dit evenement!

関連資料

製品やお客様事例、最新の業界のインサイトなどをご紹介しています。

Cornerstone and Sloane Stephens: Serving learning to more people

ブログ投稿

Cornerstone and Sloane Stephens: Serving learning to more people

Sports and professional athletes have always inspired me.

お気軽にお問合わせください

人財管理に関して、ご要望、お困りごとについて、コーナーストーンにご相談ください。

© Cornerstone 2024
法的事項