연구

De impact en het investeringsrendement van Cornerstone Learning en Content

Nonprofit page hero

“Cornerstone gaf werknemers de kans om zichzelf te veranderen.”

Leren is een krachtig instrument geworden om cruciale bedrijfsprioriteiten te ondersteunen, bijvoorbeeld om innovatie te bewerkstelligen, continue transformatie te faciliteren, kennis tot over de bedrijfsgrenzen te verbreden, de werknemerservaring te optimaliseren en het personeelsbestand voor de toekomst op te bouwen. De pandemie heeft deze ontwikkeling versneld en maar weinig organisaties kijken achterom.

Cornerstone heeft Forrester Consulting opdracht gegeven een TEI-studie (Total Economic Impact™) uit te voeren om de impact en het investeringsrendement (ROI) te onderzoeken die organisaties mogelijk hebben ervaren door het gebruik van Cornerstone Learning en Content. Om de voordelen, kosten en risico’s beter te begrijpen, interviewde Forrester vier beslissers met ervaring in het gebruik van leerabonnementen.

De geïnterviewden deelden verschillende verhalen over de waarde die ze bij het gebruik van Cornerstone Learning hebben ervaren. Download het volledige TEI-rapport van Forrester voor de volledige analyse.

관련 리소스

더 많은 정보를 원하시나요? 제품, 고객 사례 및 최신 산업에 대한 인사이트에 대해 더 알아보십시오.

DHL Group 그룹 AI 기반 스킬 우선 커리어 여정 확립

고객 이야기

DHL Group 그룹 AI 기반 스킬 우선 커리어 여정 확립

1:1 맞춤형 서비스를 받아 보세요

조직에 필요한 인력 관리 요구 사항을 지원하는 것과 관련해 Cornerstone 전문가와 상담하실 수 있습니다.

© Cornerstone 2024
법적 고지 사항