Låt oss ge kraft åt morgondagens personal
Article

Låt oss ge kraft åt morgondagens personal

September 3, 2020

Låt oss ge kraft åt morgondagens personal

Ajay Awatramani

Chief Product Officer, Cornerstone

Jag är inte ensam om att ha känt av de senaste 18 månaderna, både personligt och professionellt. Den globala pandemin och konsekvenserna av den har vänt upp och ner på våra jobb och våra liv, men även visat på hur viktigt det är med mångfald, inkludering och jämlikhet. Den senaste trenden, som talangledare också måste försöka hantera är att många väljer att "lämna sina jobb."

Effekterna av pandemin har förändrat mitt eget liv och arbete i grunden. Jag försöker fortfarande balansera min familjs och mina egna behov, som hela tiden förändras. Samtidigt fortsätter jag jobba med att leda, motivera och engagera ett team av olika medarbetare som är spridda geografiskt. Jag försöker se till att vi hela tiden håller kontakten och har en gemensam grund, så att vi kan utföra våra uppdrag som ska driva stora transformationer för våra kunder.

Som team har vi hittat nya och innovativa sätt att maximera vår produktivitet, samtidigt som vi fortsätter vara så agila som möjligt. Och vi ser alla optimistiskt på framtiden när vi funderar över våra personliga och professionella mål och försöker hitta nya sätt att växa, individuellt och tillsammans.

Så här ser vårt arbete ut idag

Alla dessa dramatiska förändringar i våra liv och i vårt sätt att arbeta och allt nytt vi lärt oss om oss själva och varandra visar vilka enorma möjligheter vi har just nu.

Vi letar alla efter nya, unikt personliga, sätt att inspireras, bli engagerade och växa på jobbet och i livet. Oavsett om vi själva väljer förändring eller om det är något vi ställs inför ligger det i vår mänskliga natur att försöka anpassa oss och hitta vårt syfte utifrån de nya förutsättningarna. Att använda personlig utforskning, utveckling och lärande har alltid varit sätt att hjälpa oss hitta rätt.

Men även om en egen utforskning av personlig tillväxt är viktig, måste vi också fortfarande hantera de grundläggande krav jobbet ställer på oss. Som talangledare måste alltså både hjälpa våra medarbetare växa och lyckas på ett sätt som är bäst för dem OCH hjälpa vårt företag växa och transformeras för att möta våra kunders och marknadens behov. Vår förmåga att göra det på ett bra sätt är en förutsättning för framtidens arbete.

Här finns glappet på dagens marknad

För att hantera framtidens arbete på ett framgångsrikt sätt måste vi totalt förändra hur vi använder talangteknik. Vi måste utnyttja de viktiga talangverktyg, processer, arbetsflöden och den enorma mängd personaldata vi arbetat så hårt för att samla in, för att på ett effektivt sätt genomdriva strategier som har medarbetaren i centrum och som lyfter deras upplevelser.

Det här är något vår stora och varierade kundbas berättar för oss och Cornerstone har en unik position för att hjälpa till med att lösa detta problem. Det är här vår senaste innovation, Cornerstone Xplor, som lanseras idag, kommer in. Cornerstone Xplor är en ny lösning i vår portfölj, men den representerar mycket mer än så.

Cornerstone Xplor lever där erfarenhet och information möts

Cornerstone Xplor är konkretiseringen av vårt företags djärva vision att revolutionera hur människor och team lär sig, växer, samarbetar och lyckas i denna nya värld av arbete. Lösningen är en holistisk utvecklingsupplevelse med en helt integrerad och extremt personanpassad resa fylld av lärande, utveckling och karriärrörlighet för varje enskild individ.

Cornerstone Xplor hemsida

Cornerstone Xplors hemsida är personanpassad för att hjälpa medarbetaren se det innehåll du som talangledare rekommenderar, utbildning de måste genomföra och utveckling som hjälper dem utveckla den kompetens eller de färdigheter de behöver.

Till skillnad från traditionella plattformar för lärande (LXP), eller andra liknande nischapplikationer som skapar "upplevelsesilos", samlar Cornerstone Xplor alla delar av personlig utveckling på en enda plats, så att varje medarbetare i din organisation kan:

  • utforma en personlig lärande- och utvecklingsplan med en tydlig väg att ta sig dit.
  • lätt hitta det mest engagerande, relevanta innehållet som matchar de färdigheter de vill utveckla.
  • utforska karriärer som passar för färdigheterna.
  • ansluta till coacher och mentorer som redan har dessa färdigheter.
  • gå med i communities och utforska uppdrag där de kan öva på färdigheterna.
  • koppla upp sig mot en intern marknadsplats med jobbmöjligheter anpassade efter färdigheterna.
  • få kontakt med andra som har liknande intressen och idéer som inte har något med färdigheterna att göra!

Här är två exempel på hur Cornerstone Xplor stödjer en bättre utvecklingsupplevelse för medarbetare:

Careers Explorer i Cornerstone Xplor

Career Explorer ger medarbetare möjlighet att ta kontroll över sin egen karriärutveckling. På en central plats kan de utforska sina egna karriärmöjligheter och få förslag på personanpassad utveckling.

Discover i Cornerstone Xplor

Slipp statiska rekommendationer med Discover – som ger en översikt på rekommenderat kursinnehåll internt och på webben – utvalt och sammanställt för att hålla hög kvalitet och som är sökbart baserat på både kompetens och innehållsleverantör.

Cornerstone Xplor kopplar dessutom inte bort denna medarbetarupplevelse från de system och den information som talangledare använder. För en bra upplevelse krävs data och information och det är en av Cornerstones styrkor.

Cornerstone Xplor drar nytta av vår branschledande funktionalitet inom lärande, kompetens, och talangutveckling, som samverkar med vår stora innehållskatalog. Sammantaget utgör det branschens bredaste och mest omfattande datasjö av medarbetardata. Lösningen drivs dessutom av specialbyggda AI-motorer som kontinuerligt personanpassar och optimerar medarbetarens upplevelse, samtidigt som den ger helt nya nivåer av storskalig, detaljerad insikt för talangledare.

AI-drivet talangsystem fokuserat på framtida kompetenser

Med Cornerstone Xplor har talangledare tillgång till en helt ny uppsättning data.

De kan lätt identifiera interna experter och erbjuda dem nya möjligheter att växa. De kan visualisera färdigheter som finns i hela organisationen, skapa nya talangpooler baserat på kompetens, samt mer exakt kartlägga och mappa medarbetarnas färdigheter till företagets hela tiden skiftande behov.

De kan automatiskt generera vägar för lärande och utveckling, skapa sammanhängande färdighets- och karriärresor samt leverera nytt, relevant inlärningsinnehåll – allt via Cornerstone Xplor. Det som genereras är baserat på individuella medarbetares intressen, mål och karriärambitioner – och det sker utan att någon behöver lägga ner extra tid och arbete på att ta fram och sammanställa data.

Talangledare kan dessutom använda Cornerstone Xplor för att hitta relevant inlärnings- och kompetensrelaterat innehåll, hjälpa medarbetare få kontakt med mentorer och experter, ge alternativa karriär- och utvecklingsvägar, både traditionella och icke-traditionella och koppla upp medarbetare till en automatiskt matchad "marknadsplats" med nya jobb, uppdrag och projekt.

De kan möta sina medarbetare där de finns med personanpassat lärande, kompetensutveckling och karriärmöjligheter, i stor skala och med mer information än någonsin tidigare. Samtidigt fortsätter upplevelsen vara nära knuten till deras befintliga system, arbetsflöden och viktiga program för lärande och talanghantering.

Låt oss möta det här ögonblicket tillsammans

Hur ofta får vi VERKLIGEN forma framtidens arbete?

Hur ofta får vi inspirera våra medarbetare och hjälpa dem uppnå sina mål och bli sina bästa jag? Hur ofta får vi vara med om att skapa en bättre värld – den som vi alla drömmer om att leva och arbeta i? Hur ofta kan vi ge våra medarbetare chansen att fylla sitt arbete med sina egna unika perspektiv, personligheter och styrkor och låta dem blända oss med resultaten?

Det är dags att skapa denna nya värld TILLSAMMANS.

Vi på Cornerstone är så glada över att få göra den här resan med dig, och bana väg in i framtidens arbete tillsammans. Dagens lansering av Cornerstone Xplor är bara början på den resan, och vi hoppas att du gillar det du hör. Om du har frågor, skicka ett meddelande till mig, jag vill gärna komma i kontakt med dig, även om vi kanske inte kan mötas personligen än!

Vill du veta mer om Cornerstone Xplor? Titta då på den här videon:

För att lära dig mer om Cornerstones fokus på innovation, anmäl dig nu till den helt gratis, helt virtuella Cornerstone Convergence- konferensen den 16-17 november 2021.