eBook

Checklist HR-technologie om cruciale vaardigheden te ondersteunen

Als u uw medewerkers in zeer uiteenlopende functies laat werken, dan verwerven ze een grotere verscheidenheid aan vaardigheden, leren ze om beter samen te werken met andere bedrijfsfuncties en worden ze productiever. De benodigde tijd om productief te worden in nieuwe functies zal ook drastisch korter worden. Uw ‘nieuwe’ medewerkers hebben immers nog voor ze aan hun nieuwe functie beginnen hun onboarding al deels of volledig achter de rug. Het gebruik van uw eigen medewerkers als talentpool om vacatures in te vullen heeft een groot aantal voordelen.

Gebruik deze checklist als leidraad om te controleren of uw organisatie over de nodige tools beschikt om een adequaat intern mobiliteitsprogramma voor talent te plannen, te faciliteren en uit te voeren.

Mer information

Vill du lära dig mer? Utforska våra produkter, kundberättelser och det senaste i branschen.

Checklista: HR-programvara för kompetensförsörjning till affärskritiska roller

eBook

Checklista: HR-programvara för kompetensförsörjning till affärskritiska roller

Om dina medarbetare får prova på att arbeta i flera olika roller breddar de sin kompetens, samarbetar bättre med andra affärsområden och blir mer produktiva. Och du kommer dessutom att minska tiden det tar för de "nyanställda" att bli produktiva eftersom de redan tidigare blivit introducerade till organisationen när de går in i sin nya roll. Det finns många fördelar med att se sig om i den egna personalstyrkan vid rekrytering.

Boka ett personligt möte

Prata med en Cornerstone-expert om hur vi kan hjälpa dig med just din organisations personalbehov.

© Cornerstone 2022
Juridiskt