Forskning

De businesscase voor vaardigheids- intelligentie

Uit onderzoek van het Institute for the Future wordt duidelijk dat maar liefst 85 procent van de banen die in 2030 zullen bestaan, nu nog niet bestaan. Werknemers moeten nu meer dan ooit in staat zijn om zich aan te passen, een andere richting in te slaan en klaar te staan voor nieuwe uitdagingen.

Dit is echter niet ogelijk zonder diepgaande inzichten in de vaardigheden van werknemers, de sterke kanten van werknemers of manieren waarop verborgen talent kan worden aangeboord.

Vaardigheden zijn voor iedere organisatie de universele taal voor groei en succes geworden. Vaardigheidsintelligentie biedt bedrijven de mogelijkheid hun talent beter te begrijpen, te ontwikkelen en toe te wijzen om op dynamische wijze aan de behoeften van de organisatie te voldoen. Het helpt ons zelfs om bedrijfskritieke beslissingen sneller en met meer vertrouwen te nemen. Maar hoe krijgt u die inzichten nu precies?

Kunstmatige intelligentie (AI) voor HR is een gamechanger.

AI heeft de kracht om de schaalbaarheid van HR te vergroten, patronen in het gedrag van mensen te herkennen, en waar en wanneer nodig gepersonaliseerde ondersteuning te bieden. Met AI kunnen HR en bedrijfsleiders werknemers effectiever laten om- en bijscholen om aan veranderende bedrijfsbehoeften en -doelstellingen te voldoen, welke behoeften de toekomst ook brengt.

Met de juiste toepassing van machine learning en technologieën voor kunstmatige intelligentie kunnen werkgevers meer doen dan vaardigheden bijhouden, en actiegerichte talentpraktijken mogelijk maken op een manier die nooit eerder mogelijk was.

In dit Lighthouse Research & Advisory-rapport, gebaseerd op een onderzoek onder meer dan 1.000 werkgevers en duizenden werknemers, ontdekt u:

  • het concept vaardigheidsintelligentie
  • hoe AI centraal staat bij deze initiatieven
  • de usecases en toepassingen van vaardigheidsintelligentie

Download nu het rapport om erachter te komen hoe AI en vaardigheidsintelligentie uw organisatie kunnen helpen om meer inzicht in bedrijfsactiviteiten te krijgen, voorspellingen te doen en effectief te reageren op dynamische marktveranderingen.

Mer information

Vill du lära dig mer? Utforska våra produkter, kundberättelser och det senaste i branschen.

Cornerstone Performance

Datablad

Cornerstone Performance

Oavsett om du har medarbetarsamtal en gång om året eller en ständigt pågående utvärderingsprocess, kan du med Cornerstone Performance sätta upp mål, coacha medarbetare, generera feedback, leda talangutveckling och uppmärksamma bra resultat. Prestationsutvärdering och kompetensdata länkas sömlöst till internt lärande för medarbetardriven och ledarstödd tillväxt. Helt enkelt för att det bästa sättet att skapa tillväxt i hela verksamheten är att investera i medarbetar- och talangutveckling med Cornerstone Performance.

Boka ett personligt möte

Prata med en Cornerstone-expert om hur vi kan hjälpa dig med just din organisations personalbehov.

© Cornerstone 2024
Juridiskt