고객 이야기

Använd en integrerad HR-plattform för att bygga ett stabilt ekosystem för lärande

Nonprofit page hero

6,000

Medarbetare

Sustainability

Bransch

2018

Kund sedan

Utbildningen på Royal HaskoningDHV har blivit mer anpassad, inkluderande, effektiv och tillgänglig sedan de inledde sitt samarbete med Cornerstone. Lärandet ligger nu i linje med organisationens strategi och ger användarna möjlighet att uppfylla sina lärandebehov på nya innovativa, personliga och engagerande vis.

Skapa en framgångsrik lärandekultur

Royal HaskoningDHV (RHDHV) är en oberoende konsultfirma med 140 års experterfarenhet inom ingenjörsbranschen, med digitala tekniker och programvarulösningar. RHDHV:s uppdrag är att "förbättra samhället tillsammans" för att utveckla hållbara lösningar för lokala och globala byggnadsmiljöfrågor. RHDHV har en arbetsstyrka på omkring 6 000 anställda i 25 länder.

År 2019 inledde RHDHV en utbildningsomvandling – de hade behov av att förankra prioriteringarna för fort- och vidareutbildning i företagets målsättningar och samtidigt erbjuda personliga, inkluderande, självstyrda och digitala lärandemöjligheter.

Royal HaskoningDHV ville också utnyttja tekniken för att underlätta arbetet med utbildningsomvandlingen. Hos Cornerstone fann de ett perfekt centraliserat ekosystem för lärande med en tydlig överblick över vad som finns tillgängligt och hur registrering går till. De fann också ett lärandesystem som erbjuder meningsfulla analyser och en inspirerande on-demand-katalog som i slutändan förbättrar lärandeupplevelsen och engagemanget.

Varför Cornerstone?

RHDHV ville introducera en lösning som utnyttjade tekniken för att ta sig an organisationens snabbt växlande kompetensbehov. Man letade efter en lösning som kunde uppfylla de olika delarna av verksamhetens komplexa lärandestrategier, som att erbjuda ledande lärandeakademier, stärka socialt lärande, främja lärande drivet av nyfikenhet och säkerställa att lärandeupplevelsen utgör själva grunden i ekosystemet.

När RHDHV implementerade Cornerstone centraliserade man alla läranderesurser och metoder — på plats, virtuellt, e-lärande, videor m.m — under ett tak, vilket samlar alla möjligheter till lärande och ger en tydlig struktur. Detta förbättrar skalbarhet och inkludering eftersom alla medarbetare nu har tillgång till samma relevanta lärandemöjligheter, var de än befinner sig.

Vidare ville RHDHV effektivisera sina rutinprocesser och administrativa uppgifter och förbättra lärandeteamets kapacitet att leverera sådant som ger bäst resultat. Detta var möjligt tack vare de olika arbetsflödena i systemet för utbildningshantering, exempelvis inkomna registreringar, intresselistor, fördelning av utbildningskurser, chefsåtgärder, emailtriggers, rapportering och mycket mer.

Slutligen var själva kärnan i strategin förmågan att behålla användare och säkerställa en god användarupplevelse. Cornerstone erbjöd verktyg som spellistor, banners, AI-baserade rekommendationer, läroplaner, utbildningsformer, utvärderingsformer och eventkalendrar för att förnya och skapa en varierad lärandeupplevelse som passar RHDHV bäst.

Resultat

Medarbetare tog makten över sitt lärande

Tillsammans med Cornerstone byggde RHDHV upp en stabil on-demand-katalog med mer än 8 000 e-lärandeenheter för att uppfylla alla slags lärandebehov, var och när som helst. Det ger användare möjlighet att utforma egna utvecklingsplaner, vilket uppmuntrar till en självstyrd lärandekultur. Det totala antalet investerade användartimmar steg med 140 procent från 2019 till 2021.

Lansering av Utbildningsveckan

För att främja en blomstrande lärandekultur lanserade RHDHV Learning Week — av medarbetarna, för medarbetarna. Under denna vecka visas organisationens expertis inom olika verksamhetsområden upp för de anställda. Sedan lanseringen har registreringen inför Learning Week stigit stadigt — från 1 282 år 2021 till 1 800 under 2022.

Ökat medarbetarengagemang

RHDHV genomförde en undersökning om medarbetarengagemang som visade att 75 procent av de anställda var nöjda med sina lärande- och utbildningsmöjligheter, vilket är 11 procent högre än normen i högpresterande organisationer och en fantastisk prestation jämfört med branschstandard.

Lärandeanalys med insikter

Cornerstones analysverktyg hjälpte RHDHV att mäta lärandeengagemang mot sina nyckeltal och gav dem stöd inom datastyrt beslutsfattande. Från 2019 till 2021 växte användarengagemanget mätt i totalt kursgenomförande dramatiskt med ungefär 350 procent.

Förbättrad skalbarhet och inkludering

Centraliserade lärandeerbjudanden och möjligheten att öppna för kollegor i APAC, Sydafrika och Australien hjälpte RHDHV att erbjuda skalbara och lika lärandemöjligheter för alla.

Lansering av Learning Academies

RHDHV lanserade fyra akademier — Digital, Commercial, People och Project Management — var och en med flera skräddarsydda utbildningsvägar. Användarengagemanget i akademierna växte exponentiellt. Fullföljande av utbildning för program utvecklade för Digital Academy ökade exempelvis med 380 procent, och People Academy ökade med 7 500 procent mellan 2019 och 2021.

관련 리소스

더 많은 정보를 원하시나요? 제품, 고객 사례 및 최신 산업에 대한 인사이트에 대해 더 알아보십시오.

Cornerstone Learning SBX

데이터시트

Cornerstone Learning SBX

직원들의 스킬을 원활하게 교육하고 개발할 수 있다면 조직의 모든 영역에서 성장을 촉진할 수 있습니다. 개방형 아키텍처 및 스킬 모델을 기반으로 구축된 유연한 확장형 학습 관리 엔진을 장착한 Cornerstone Learning SBX를 사용하면, 학습 제공 방식을 단순화하여 모든 사용자의 경험과 역량을 강화할 수 있습니다.

1:1 맞춤형 서비스를 받아 보세요

조직에 필요한 인력 관리 요구 사항을 지원하는 것과 관련해 Cornerstone 전문가와 상담하실 수 있습니다.

© Cornerstone 2024
법적 고지 사항