E-book

Wat is de flexibiliteits-deler van uw carrière?

Vroeger betekende 'groeien in uw carrière' dat u een lineaire ladder beklom die afhankelijk was van promoties en een vast ontwikkelingstraject. Tegenwoordig heeft de groei in uw carrière meer een rasterstructuur, waarbij u ook zijdelingse bewegingen maakt en groei op basis van specifieke doelen mogelijk is. Carrièreontwikkeling kan een gepersonaliseerd traject zijn op basis van vaardigheden, progressie, interesses en carrièredoelen, maar dan moet u wel over de juiste, op de toekomst gerichte en flexibele mindset beschikken.

Hoe flexibel bent u in de planning en ontwikkeling van uw carrière? Doe de quiz om het flexibiliteits-deler van uw carrière te bepalen. Gebruik de resultaten en inzichten om te leren hoe u optimaal flexibel in uw carrière wordt.

Recursos relacionados

Quer continuar aprendendo? Conheça nossos produtos, histórias de clientes e as informações mais recentes do setor.

Enabling organization-wide learning agility

História de cliente

Enabling organization-wide learning agility

A nonprofit health system headquartered in Midland, MidMichigan Health covers a 23-county region with medical centers in Midland, Alpena, Alma, Clare, Gladwin, Mt. Pleasant and West Branch. The organization also offers home healthcare and physician services and has a strong commitment to medical education.

Agende uma conversa individual personalizada

Converse com um especialista da Cornerstone sobre como podemos atender às necessidades específicas de gestão de pessoas da sua organização.

© Cornerstone 2024
Avisos legais