E-book

Wat is de flexibiliteits-deler van uw carrière?

Vroeger betekende 'groeien in uw carrière' dat u een lineaire ladder beklom die afhankelijk was van promoties en een vast ontwikkelingstraject. Tegenwoordig heeft de groei in uw carrière meer een rasterstructuur, waarbij u ook zijdelingse bewegingen maakt en groei op basis van specifieke doelen mogelijk is. Carrièreontwikkeling kan een gepersonaliseerd traject zijn op basis van vaardigheden, progressie, interesses en carrièredoelen, maar dan moet u wel over de juiste, op de toekomst gerichte en flexibele mindset beschikken.

Hoe flexibel bent u in de planning en ontwikkeling van uw carrière? Doe de quiz om het flexibiliteits-deler van uw carrière te bepalen. Gebruik de resultaten en inzichten om te leren hoe u optimaal flexibel in uw carrière wordt.

Recursos relacionados

Quer continuar aprendendo? Conheça nossos produtos, histórias de clientes e as informações mais recentes do setor.

How to use AI and skill intelligence to grow your people and organization

Webinar sob demanda

How to use AI and skill intelligence to grow your people and organization

Today, only 17% of organizations use AI-based solutions in their HR function, and only another 30% plan to do so by 2022. And yet, AI has the potential to increase HR scalability, recognize patterns in people’s behavior and offer personalized support where and when needed.

Agende uma conversa individual personalizada

Converse com um especialista da Cornerstone sobre como podemos atender às necessidades específicas de gestão de pessoas da sua organização.

© Cornerstone 2022
Avisos legais