Article

Bakom kulisserna: Cornerstones djärva nya vision för att driva framtidssäkra medarbetare

Theresa Damato

Chief Marketing Officer

Ett nytt varumärke. - so what? Det här handlar inte om vår nya logga, även om du kanske sett att vi har en. Det handlar inte om en ny målsättning heller. I över 20 år har vi fokuserat på att hjälpa medarbetare förverkliga sin fulla potential och åstadkomma fantastiska saker.

Det handlar om "den aldrig mer normala" arbetsplatsen och Cornerstones orubbliga fokus på att fortsätta vara pionjärer inom lärandeoch talanginnovation och hjälpa våra kunder möta framtiden.

Tiden är inne (att tänka om hur vi arbetar)

Det framtida arbetet är redan här. Det består av konstanta affärstransformationer och enorma omställningar i vårt sätt att arbeta. Det är också en period med dramatiska förändringar för medarbetare. Gränserna mellan arbete och fritid har suddats ut, och mer än någonsin tidigare vänder vi oss till våra organisationer för att få en känsla av stabilitet, gemenskap och syfte.

Och som människor befinner vi oss just nu mitt inne i djup självreflektion. Vi omvärderar vad vi sysslar med och återuppfinner vilka vi är, vilka vi vill vara och vart vi är på väg.

Vår framtid kräver mer agilitet, uthållighet och anpassning i takt med ändrade prioriteringar, nya krav på färdigheter och nya mål. Den kräver en betydande förändring i organisatoriskt tankesätt, där vi kommer närmare varandra för att utveckla djupare kontakter och samlas kring ett gemensamt syfte och en community. Den kräver att var och en av oss får bättre möjligheter att utvecklas, växa och engagera oss på sätt som är unikt personliga.

Det handlar om stora omvandlingar och det är därför vi på Cornerstone insåg att vi måste tänka annorlunda. Ur detta föddes inte bara vårt nya utseende utan även vår djärva nya vision för hur vi kan driva framtidssäkra medarbetare.

Att tänka om hur vi arbetar handlar om en total omställning till ett mer människocentrerat sätt att se på arbete, och vi ser talangledare som centrala för att kunna genomdriva detta.

Den moderna talangledaren

Om någon har ifrågasatt vikten av talangledare inom våra organisationer , så är den debatten över nu. De enorma störningarna i arbetslivet de senaste 18 månaderna har lyft fram talangledare i rampljuset. De har fått stort inflytande över hela organisationer och de har drivit på återgången till en modell som har medarbetaren i fokus.

Dagens talangledare håller i den magiska tråden – de kopplar ihop medarbetare med nya möjligheter att växa och anpassar affärsmål till ett högre syfte för att hjälpa sina organisationer uppnå enastående framgång tillsammans.

Cornerstone insåg att för att talangledare skulle kunna utveckla inspirerade, kompetenta och framgångsrika medarbetare behövde de ha tillgång till mer än ytterligare en osammanhängande teknikdel. Vi visste att detta var vår möjlighet att stärka talangledare – inte bara genom iteration av teknik, utan med en innovativ vision om arbete på ett helt nytt sätt.

Denna nya arbetsmiljö är en plats där alla talar samma språk för att beskriva framgång, varje individ har flexibiliteten att skapa en utvecklingsplan som är lika unik som de är och alla kan arbeta med större självständighet, frihet, kreativitet och agilitet än någonsin tidigare.

Vi gör jobbet till en plats för alla.

Se hur Cornerstone kan hjälpa er organisation att ena medarbetartillväxt med affärsframgång för att skapa arbetsmiljöer som inspirerar till tillväxt, produktivitet och framgång för alla.kapa arbetsmiljöer som inspirerar till tillväxt, produktivitet och framgång för alla.

Att leverera ett nytt system för arbete

Cornerstone har varit ledande inom medarbetarutveckling i över 20 år. Så en sak var vi säkra på – framtidens arbete kräver en ny inställning till medarbetartillväxt.

Förutom vårt nya varumärke har vi skapat en ny miljö. Det är en miljö som tar hänsyn till varje medarbetares unika behov och mål, med ett gemensamt språk för att beskriva tillväxt och framgång och som skapar större frihet och agilitet i vårt sätt att arbeta – oavsett vilka vi är, var vi arbetar eller hur arbetet utförs.

Det är därför med stor glädje vi nu kan berätta om vårt förvärv av EdCast.

Tillsammans har vi en djärv ny vision för att revolutionera hur människor och team lär sig, växer, kommunicerar och frodas i denna nya arbetsvärld.

Följ med oss på resan mot ett nytt arbete

Vi är helt fokuserade på att hjälpa våra kunder ena medarbetare och företagsframgång så att de är redo att möta framtiden.

Är det ett djärvt uttalande? Visst. Men det är just det Cornerstone handlar om. Vi tycker också att det är vad våra kunder handlar om. Vi ser fram emot att göra denna resa tillsammans med er!

Läs mer om hur Cornerstone och EdCast är enade, med er, i tillväxt.

Motivera dina medarbetare med en personlig, fokuserad utvecklingsupplevelse som inspirerar.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Cornerstone Performance: Holistic talent development that drives business forward

Datasheet

Cornerstone Performance: Holistic talent development that drives business forward

Whether you do performance reviews only once a year or have a robust, continual performance management process, with Cornerstone Performance, you can set goals, coach employees, receive feedback, guide development, and give recognition. Seamlessly link performance and skills data with internal learning opportunities to enable employee-driven, manager-supported growth. Because the best way to invest in business growth and achievement is by investing in the growth and achievements of your people with Cornerstone Performance.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal