Article

Een kijkje achter de schermen van Cornerstone's ambitieuze visie voor een toekomstbestendig personeelsbestand

Theresa Damato

Chief Marketing Officer

Méér dan een merk. Het is u vast opgevallen dat we een nieuw logo hebben, maar daar gaat dit artikel niet over. Het gaat ook niet over een nieuw doel, want we doen er al ruim 20 jaar alles aan om ervoor te zorgen dat medewerkers hun potentieel vervullen en uitzonderlijke dingen bereiken.

Waar dit wel over gaat, is de 'nooit meer normaal'-werkplek en Cornerstone's niet-aflatende focus op baanbrekende innovaties op het gebied van leren en talent en op het voorbereiden van onze klanten op de toekomst.

Het is tijd (om onze manier van werken te heroverwegen)

We weten allemaal dat de toekomst van werk voor de deur staat. Het is een omgeving van niet-aflatende bedrijfstransformatie en tektonische verschuivingen in onze manier van werken. En het is een tijd van ingrijpende veranderingen. De grenzen tussen werk en privé zijn nu weggevaagd, en meer dan ooit kijken we naar onze organisaties voor stabiliteit, gemeenschapszin en zingeving.

En als mens verkeren we in een toestand van diepe zelfreflectie. We grijpen dit moment allemaal aan om ons pad te heroverwegen en opnieuw te ontdekken wie we zijn, wie we willen zijn en waar we naartoe willen.

Deze toekomst vereist meer wendbaarheid, veerkracht en samenhang naarmate prioriteiten veranderen, vaardigheden toenemen en doelen evolueren. Er is een ingrijpende mentaliteitsverandering in de organisatie nodig, zodat we nauwer met elkaar kunnen samenwerken en onze krachten kunnen bundelen voor een gedeeld doel en een hechte community Dat vereist dat ieder van ons meer mogelijkheden krijgt om zich te ontwikkelen, te groeien en te participeren op unieke, persoonlijke manieren.

Dat klinkt nogal heftig. Daarom wisten we bij Cornerstone dat we moesten omdenken. Van daaruit is niet alleen onze gedurfde nieuwe look ontstaan, maar ook onze ambitieuze nieuwe visie op de manier waarop we werknemers voorbereiden op de toekomst..

Een nieuwe kijk op onze manier van werken betekent een fundamentele verschuiving naar een meer menselijke benadering van werk, en wij zijn van mening dat talentmanagers daarbij een centrale rol spelen.

De opkomst van de moderne talentmanager

Als er ooit enige twijfel bestond over , dan is die discussie nu voorbij. De ingrijpende ontwrichtingen op het werk van de afgelopen 18 maanden hebben talentmanagers in de kijker geplaatst, hun invloed binnen organisaties vergroot en de aanzet gegeven tot een verschuiving naar modellen waarin medewerkers weer centraal staan.

De talentmanagers van vandaag hebben de oplossing in handen — zij koppelen personeel aan groeikansen en stemmen bedrijfsdoelen af op een groter doel, zodat de medewerkers binnen hun organisatie samen uitzonderlijke resultaten kunnen boeken.

En Cornerstone wist dat talentmanagers die een geïnspireerd, gestroomlijnd en succesvol personeelsbestand willen creëren, meer nodig hebben dan het zoveelste onsamenhangende stukje technologie in hun toolkit. Wij wisten dat dit onze kans was om talentmanagers meer mogelijkheden te geven — niet alleen met technologische iteratie, maar met een baanbrekende visie op een nieuwe werkomgeving.

Die nieuwe werkomgeving is een plek waar we met z'n allen dezelfde taal van succes delen, medewerkers de flexibiliteit hebben om een groeiplan op te stellen dat net zo uniek is als zijzelf en iedereen kan werken met meer autonomie, vrijheid, creativiteit en wendbaarheid dan ooit tevoren.

Om van de werkvloer een plek te maken die voor iedereen werkt.

Ervaar hoe Cornerstone uw organisatie kan helpen om de ontwikkeling van medewerkers te koppelen aan zakelijk succes en zo werkomgevingen te creëren die groei, productiviteit en succes voor iedereen bevorderen.

Een nieuw werksysteem leveren

Cornerstone is al meer dan 20 jaar leider op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers. Daarom wisten we één ding zeker — de toekomst van werk vereist een nieuw werksysteem.

Naast ons nieuwe merk ontwikkelen we ook een nieuwe omgeving die de unieke behoeften en doelen van iedere persoon koestert, waarin we één gezamenlijke taal voor groei en succes delen, en waarin we meer vrijheid en flexibiliteit creëren in de manier waarop we werken —, ongeacht wie we zijn, waar we werken of hoe we het werk gedaan krijgen.

En daarom vinden we het fantastisch om u meer te vertellen over onze overname van EdCast.

Samen hebben we een ambitieuze nieuwe visie om de manier waarop mensen en teams leren, groeien, contact houden en bloeien in deze nieuwe wereld van werk radicaal te veranderen.

Kies samen met ons voor een nieuwe manier van werken

We doen er alles aan om onze klanten te helpen persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes te verenigen en voorbereid te zijn op de toekomst.

Klinkt dit ambitieus, gedurfd en ontwrichtend? Ongetwijfeld. Maar dat is waar het om draait bij Cornerstone. En wij denken dat het ook bij onze klanten daarom draait. We kijken ernaar uit om deze reis samen met u te maken!

Kom meer te weten over hoe Cornerstone en EdCast samen met u willen groeien.

Motiveer uw medewerkers met een persoonlijke, doelgerichte en inspirerende groei-ervaring.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Cornerstone Performance

Datasheet

Cornerstone Performance

Whether you do performance reviews only once a year or have a robust, continual performance management process, with Cornerstone Performance, you can set goals, coach employees, receive feedback, guide development, and give recognition. Seamlessly link performance and skills data with internal learning opportunities to enable employee-driven, manager-supported growth. Because the best way to invest in business growth and achievement is by investing in the growth and achievements of your people with Cornerstone Performance.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal