Blog Post

Wat het betekent om pionier te zijn in onze branche

Himanshu Palsule

CEO, Cornerstone

Wie medewerkers van Cornerstone zou vragen waarom ze hier graag werken, hoort vaak dezelfde drie dingen. Onze mensen. Onze industrie. Onze klanten.

Deze drie dingen gaan verder dan kantoortermen, of de waarden die je op onze muren kunt lezen. Ze zorgen ervoor dat we elke dag trots en met plezier naar ons werk gaan. Dit heeft mij geïnspireerd om een aantal recente hoogtepunten te delen die laten zien hoe toegewijd we zijn, dag in dag uit.

Onze mensen

We werken met interessante, gepassioneerde en superslimme mensen — onze Cornerstars. Mensen met ideeën en inzichten die binnen de sector worden erkend, omdat anderen ervan kunnen leren. Mensen die hun uiterste best doen om uitzonderlijke oplossingen voor talentervaring te bieden, oplossingen die onze klanten nu en in de toekomst helpen. Cornerstars vinden het belangrijk om de wensen van onze klanten te leren kennen en streven er elke dag naar om de klant bij alles wat ze doen centraal te zetten.

Bij Cornerstone gebruiken medewerkers hun talenten om onze klanten en hun mensen elke werkdag een betere ervaring te bieden — of ze nu vereisten bepalen, code schrijven, implementatieplannen ontwerpen of het fundament zijn waardoor we onze oplossingen op de markt kunnen brengen, verkopen en ondersteunen. En dat is te zien.

Onze sector

Ik ben nu een jaar onderdeel van Cornerstone en de talent- en leerindustrie, en ik kan zeggen dat ik hier helemaal op mijn plek zit. Als leverancier met ruim twintig jaar ervaring op deze dynamische markt zien we de impact die onze innovaties, onze producten en onze diensten hebben. Niet alleen voor een kleine groep gebruikers binnen een bedrijf, maar letterlijk elke dag weer voor elke medewerker van de organisatie. Hoe ze vaardigheden leren en zich ontwikkelen, hoe ze betrokken zijn bij hun werk, hoe ze presteren en hoe ze in hun carrière groeien: wij maken het verschil.

Het resultaat van deze inspanningen wordt erkend door sectoranalisten en externe websites die de vinger aan de pols houden bij talentmanagers, zodat ze weten welke oplossingen aan hun vereisten voldoen.

Uiteraard zijn we er trots op dat we constant worden erkend voor ons leiderschap — u heeft die trots vast gezien in recente posts en nieuwsberichten van Cornerstone.

We hebben hard voor die erkenning gewerkt, maar u weet dat we bij Cornerstone niet stil blijven zitten. Het zorgt er alleen maar voor dat we meer willen, dat we sneller willen innoveren en dat we onze klanten een ongekende ervaring willen bieden. Dat brengt mij bij de allerbelangrijkste reden.

Onze klanten

We werken met een aantal van de meest innovatieve en fantastische talentmanagers en organisaties ter wereld! Ik heb de afgelopen veertien maanden veel van deze mensen gesproken en ik weet dat elke organisatie bezig is aan haar eigen traject om talentstrategieën en -programma's te koppelen aan de impact ervan op de bedrijfsresultaten. Talentmanagers spelen hierbij een essentiële rol.

Maar waar ze ook zijn binnen dit traject, de passie van onze klanten in het toepassen van Cornerstone om grote veranderingen en waarde binnen hun bedrijf te creëren is onmiskenbaar. Zij zijn de reden dat we hier zijn, dat we de beste blijven en dat we streven naar een ongekende talentervaring voor mensen op de werkvloer.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

What it means to lead in our industry

Blog Post

What it means to lead in our industry

When you ask people at Cornerstone why they love working here, you inevitably hear three key themes emerge. Our people. Our industry. Our customers.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal