eBook

Wat is de flexibiliteits-deler van uw carrière?

Vroeger betekende 'groeien in uw carrière' dat u een lineaire ladder beklom die afhankelijk was van promoties en een vast ontwikkelingstraject. Tegenwoordig heeft de groei in uw carrière meer een rasterstructuur, waarbij u ook zijdelingse bewegingen maakt en groei op basis van specifieke doelen mogelijk is. Carrièreontwikkeling kan een gepersonaliseerd traject zijn op basis van vaardigheden, progressie, interesses en carrièredoelen, maar dan moet u wel over de juiste, op de toekomst gerichte en flexibele mindset beschikken.

Hoe flexibel bent u in de planning en ontwikkeling van uw carrière? Doe de quiz om het flexibiliteits-deler van uw carrière te bepalen. Gebruik de resultaten en inzichten om te leren hoe u optimaal flexibel in uw carrière wordt.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Enabling organization-wide learning agility

Customer Story

Enabling organization-wide learning agility

A nonprofit health system headquartered in Midland, MidMichigan Health covers a 23-county region with medical centers in Midland, Alpena, Alma, Clare, Gladwin, Mt. Pleasant and West Branch. The organization also offers home healthcare and physician services and has a strong commitment to medical education.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal