Dags för Cornerstone Convergence, live i Las Vegas i oktober

September 15, 2022

Screening talent

Amy Poehler och Dr Mae Jemison är några av huvudtalarna på talangledarnas årliga konferens. Dessutom erbjuds mer än 75 sessioner med fokus på nyheter och trender inom framtidens arbete

STOCKHOLM, Sweden – 15 sept 2022 –Cornerstone OnDemand, Inc., en ledare inom anpassningsbara HR-lösningar, meddelar idag att konferensen 2022 Cornerstone Convergence är tillbaka som fysiskt event den 18 oktober på Resorts World Las Vegas. Eventet riktar sig till Cornerstones kunder och partners globalt och består av tre dagars nätverkande, community-utveckling och en inspirerande agenda med dynamiska huvudtalare, samt mer än 75 sessioner med Cornerstone-kunder, produkt-, och branschexperter.

Konferensen inleds med en presentation från Cornerstones CEO Himanshu Palsule, som avslöjar företagets senaste strategier och produktinnovationer som skapar gränslösa möjligheter för människors utveckling och mobilitet. Hans huvudpresentation kommer framförallt att fokusera på ny utveckling inom kompetensteknologi, ny funktionalitet och nya erbjudanden inom kursinnehåll, talangers upplevelse av mobilitet, samt företagets vision för ett flexibelt och öppet ekosystem.

Flera gästtalare kommer dessutom att uppträda på huvudscenen den 18 och 19 oktober, inklusive:

Amy Poehler, prisbelönt skådespelare, regissör, producent och bästsäljande författare berättar ärligt och jordnära på Cornerstone Convergence om sin fantastiska karriär. Deltagare får höra om hur hon gick från att som ung vara värd för danstävlingar, till att bli en av medlemmarna i kända komedigruppen Second City Comedy Troupe och en av komikerna i ikoniska Saturday Night Live till hennes ledande roll i prisbelönta TV-serien Parks and Recreation. Amy delar med sig av sina personliga reflektioner kring hur hon använder en blandning av nyfikenhet, kreativitet och oräddhet för att utvecklas och inspirera andra, något som lett till att hon nu är en av Hollywoods mest mångsidiga och eftersökta talanger.

Dr Mae Jemison, den första färgade kvinnan i världen som deltog i NASAs rymdfärder som astronaut, berättar om känslan av gränslösa möjligheter. Hon beskriver sin extraordinära karriär där hon utforskar gränserna för potential, både vad gäller vetenskap och mänskligt. I denna inspirerande presentation delar Dr Jemison med sig av sina erfarenheter och perspektiv kring att expandera kunskap och kompetens - inom fysisk och social vetenskap. Hon berättar om den mänskliga önskan att prestera något extraordinärt och hur den viljan utgör den viktigaste resursen för nästa generation av problemlösare, entreprenörer och samhällen som vill skapa en välgörande framtid.

Convergence-deltagare kan välja i den omfattande agendan. Olika format, modaliteter och upplevelser gör att de kan skapa en helt personligt anpassad konferensupplevelse. Bland alla de ämnen som behandlas och där teori blir praktik finns till exempel:

Planer och produkt- & tech jams: Åhörare får chansen att höra direkt från Cornerstones produkt- och teknikexperter och lära sig mer om nyheter och vad som är på gång. Bland annat får de ta del av produktplaner och höra mer om nya förbättringar och innovationer i alla Cornerstones lösningar. De kan även göra djupdykningar i ett stort antal ämnen för att få svar på några av de vanligaste frågorna från våra kunder.

Teori i praktiken: Dessa sessioner från Cornerstone-experter undersöker frågor som “vad och varför” kring viktiga koncept inom talent management och som våra kunder prioriterar. Sessionen ger deltagare kunskap om “hur” de kan använda Cornerstones produkter och de lösningar de redan har, för att realisera dessa koncept i praktiken.

Innehållskanalen: Cornerstones team för kursinnehåll öppnar upp en helt ny idévärld för sina åhörare, idéer som påverkar hur innehåll kommer att se ut i framtiden. Dessa underhållande presentationer tar sikte på nyheter inom kursinnehåll och hur man strategiskt jämkar strategier kring lärande och innehåll, för att skapa meningsfulla upplevelser för medarbetarna.

Influencers & idémakare: Hör från branschexperter och djärva tänkare med stora idéer, samt ta del av de senaste trenderna inom allt som har att göra med talang och medarbetare, Oavsett om det handlar om forskningsnyheter eller trendande koncept, dessa presentationer är tänkta att inspirera besökare med nya idéer om framtidens arbete och tydliggöra hur de kan vara med och skapa den.

Kunder som delar med sig av sina erfarenheter är något Convergence verkligen är känt för och på årets event deltar mer än 25 globala organisationer, bland andra Carpenter Technology Corporation, DPDHL, Harvard University, Mosaic Life Care, Quality Executive Partners, Southern New Hampshire University, University of Georgia med flera.

“Vi är så glada över att vara tillbaka live och på plats fysiskt, med våra kunder, partners och kollegor, för ett av branschens mest intressanta events,” säger Himanshu Palsule, CEO, Cornerstone. “I 20 år har Cornerstone varit först ut med att lansera innovationer som sedan styrt utvecklingen inom lärande och talangutveckling under många år framåt och årets Convergence är inget undantag. Vi kommer att diskutera ett närapå oändligt antal viktiga HR-ämnen. Allt från hur man bäst implementerar kunskapslyft, utvecklar strategier för att införa nytt kursinnehåll, till innovativa sätt att hantera prestationsmätning och karriärutveckling. Allt för att hjälpa dagens företag och HR-ledare utvecklas och vara framgångsrika oavsett vad som händer härnäst.”

För registrering på Cornerstone Convergence 2022 och för att skapa din egen personliga agenda, gå till: www.cornerstoneconvergence.com.

Eventsponsorer

Diamond Sponsor för 2022 års Cornerstone Convergence-konferens är Educe. Gold Sponsorer är Bluewater, TiER1 Performance ich eSkillz.

Ytterligare information

Följ Cornerstone Convergence 2022 på sociala medier: LinkedIn @CornerstoneOnDemand, Twitter @CornerstoneInc, Instagram @CornerstoneOnDemand samt Facebook @CornerstoneOnDemand. Du kan delta i konversationen genom att använda #CornerCon22.

Om Cornerstone

Cornerstone utvecklar framtidens personal med hjälp av anpassningsbara HR-lösningar som kombinerar teknologi, data och innehåll och som inspirerar en arbetsmiljö präglad av utveckling, flexibilitet och framgång för alla. Den AI-drivna plattformen är utvecklad för en modern arbetsstyrka med upplevelse i centrum och med fokus på framtidens kompetenser. Plattformen hjälper organisationer modernisera sitt lärande och sin utveckling, gör så att de kan leverera det mest relevanta innehållet oavsett var det finns, snabba på talang- och karriärrörligheten och etablera kompetens som sättet att beskriva framgång i affärsverksamheten. Cornerstone servar över 7 000 kunder med 90 miljoner användare. Lösningarna finns i 180 länder och på 50 språk.

Mediakontakter

Susan Hilliar

Cornerstone

Tel:+44(0)77884556

shilliar@csod.com

Helena Linden

JustPR

Tel: +46(0)702651195

helena.liden@justpr.se

© Cornerstone 2023
Legal