eBook

Checklist HR-technologie om cruciale vaardigheden te ondersteunen

Als u uw medewerkers in zeer uiteenlopende functies laat werken, dan verwerven ze een grotere verscheidenheid aan vaardigheden, leren ze om beter samen te werken met andere bedrijfsfuncties en worden ze productiever. De benodigde tijd om productief te worden in nieuwe functies zal ook drastisch korter worden. Uw ‘nieuwe’ medewerkers hebben immers nog voor ze aan hun nieuwe functie beginnen hun onboarding al deels of volledig achter de rug. Het gebruik van uw eigen medewerkers als talentpool om vacatures in te vullen heeft een groot aantal voordelen.

Gebruik deze checklist als leidraad om te controleren of uw organisatie over de nodige tools beschikt om een adequaat intern mobiliteitsprogramma voor talent te plannen, te faciliteren en uit te voeren.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Digit Academy: Learning to support innovation

Customer Story

Digit Academy: Learning to support innovation

As part of its IT 2025 program, Crédit Agricole Group underwent a digital transformation, making IT an essential strategic partner for the everyday work of the business, and positioning IT at the heart of Crédit Agricole's new digital culture.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal