Blogbeitrag

Vad det innebär att leda i vår bransch

Himanshu Palsule

CEO, Cornerstone

När du frågar medarbetare på Cornerstone varför de älskar att arbeta här nämns alltid samma tre teman. Våra medarbetare. Vår bransch. Våra kunder.

Dessa teman väger tyngre än våra nedskrivna värderingar och företagsjargongen. De motiverar oss till att gå till jobbet och känna oss stolta över att vara här. Så till den grad att jag inspirerades till att dela några höjdpunkter som demonstrerar vårt engagemang varje dag.

Våra medarbetare

Vi arbetar med intressanta, passionerade och supersmarta medarbetare — våra Cornerstars. Medarbetare med idéer och insikter som ges erkännande inom industrin eftersom andra kan lära av dem. Medarbetare som strävar efter att leverera exceptionella lösningar för talangupplevelse som uppfyller våra kunders behov där de befinner sig nu och dit de vill ta sig härnäst. Cornerstars som är djupt engagerade i att förstå kundbehov och som strävar varje dag efter att bädda in kundcentricitet i vårt DNA.

På Cornerstone använder du dina egna talanger för att skapa en bättre upplevelse på jobbet varje dag för våra kunder och deras medarbetare — vare sig du definierar krav, skriver kod, utformar implementeringsplaner eller levererar grunden för hur vi marknadsför, säljer och stödjer våra lösningar. Och det märks.

Vår industri

Efter att under det senaste året ha varit en del av Cornerstone och talang- och utbildningsbranschen är det helt klart ingenstans jag hellre vill befinna mig. Som en leverantör med drygt 20 års erfarenhet på denna dynamiska marknad kan vi se effekten av våra innovationer, produkter och tjänster. Inte bara på en utvald grupp användare inom ett företag utan bokstavligt talat på varje medarbetares dagliga arbete inom hela organisationen. Vi gör skillnad i hur de lär sig och utvecklar sina kompetenser, hur de engagerar sig på jobbet, hur de presterar och hur de utvecklar sina karriärer.

Resultatet av det här arbetet erkänns av branschanalytiker och tredje parts webbplatser som tar pulsen på talangledare för att ta reda på vilka lösningar som uppfyller deras behov.

Vi är givetvis stolta över att konsekvent får erkännanden för vårt ledarskap — ni har förmodligen sett stoltheten i Cornerstones senaste tillkännagivanden och nyheter som visar upp det här.

Vi har arbetat hårt för att göra oss förtjänta av dessa erkännanden. Om du känner Cornerstone, vet du att vi inte tar beröm för givet. Det får oss att sträva efter att göra mer, innovera snabbare och leverera en oöverträffad upplevelse till våra kunder. Detta leder mig till den allra viktigaste anledningen.

Våra kunder

Vi samarbetar med några av världens mest innovativa och fantastiska talangledare och organisationer! Efter att ha talat med dem under de senaste 14 månaderna är jag medveten om att varje organisation håller på att förena talangstrategi och program med affärsinverkan, och att det är talangledarna som håller i den röda tråden.

Men var de än befinner sig på denna resa med oss, så går det inte att ta miste på våra kunders entusiasm för hur de kan använda Cornerstone för att hjälpa till att driva djupgående förändring och värde inom deras företag. De är anledningen till att vi är här, till varför vi fortsätter att leda och sträva efter en oöverträffad talangupplevelse på jobbet för medarbetare.

Ressourcen zu diesem Thema

Sie möchten noch mehr erfahren? Entdecken Sie unsere Produkte, Kundenberichte und aktuelle Brancheneinblicke.

Was es bedeutet, in unserer Branche führend zu sein

Blogbeitrag

Was es bedeutet, in unserer Branche führend zu sein

Wenn Sie die Mitarbeitenden von Cornerstone fragen, warum sie gerne hier arbeiten, hören Sie unweigerlich drei Dinge. Unsere Mitarbeitenden. Unsere Branche. Unsere Kunden.

Vereinbaren Sie ein persönliches Gespräch

Sprechen Sie mit unseren Cornerstone-Expert:innen und erfahren Sie, wie wir Ihnen bei Ihren individuellen Anforderungen in puncto Personalmanagement helfen können.

© Cornerstone 2024
Impressum