On-demand Webinar

Webinar met Tom Haak over de HR Trends voor 2023

Cornerstone heeft onlangs het Trendrapport EMEA voor 2023 vrijgegeven. In dit rapport van Cornerstone staan negen essentiële inzichten die de komende 12 maanden hoogstwaarschijnlijk de grootste impact op talentmanagers in de regio EMEA hebben bij het plannen van de toekomstige werkplek en werknemers.

Neem deel aan onze Webinar, waarin Tom Haak van het HR-trends instituut en Michel Geurts van Cornerstone de geïdentificeerde trends in het rapport zullen samenvatten en onderzoeken. Verder zullen zij delen hoe jij als Talentmanager aan de slag kan gaan met deze trends.

Neem deel aan de Webinar en:

  • Ontdek meer over de top leer-, HCM- en content trends die het komende jaar hoogstwaarschijnlijk de grootste impact op talentmanagers in de regio EMEA hebben.
  • Krijg enkele bruikbare inzichten en praktische aanknopingspunten om u te helpen bij uw werkplek- en personeelsplanning voor 2023.

Als u meer wilt weten over de trends voor mens en werkplek in het komende jaar, nodigen we u uit om uw gegevens in te vullen onderaan de pagina en het rapport te downloaden. Door uw gegevens in te vullen, krijgt u direct toegang tot ons uitgebreide rapport, waarin we dieper ingaan op de verschillende trends en praktische tips bieden om uw organisatie vooruit te helpen. Mis deze waardevolle informatie niet en vul uw gegevens in om het rapport te downloaden. Bereid uw organisatie voor op succes in de snel veranderende wereld van werk. Vul uw gegevens in en download het rapport nu!

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

8 ways to boost frontline workforce agility

Blog Post

8 ways to boost frontline workforce agility

Workforce agility isn't just another corporate buzzword — it's a fundamental pillar to success.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal