Research

Hoe introduceert u een op vaardighedengerichte talentstrategie?

Er wordt wel gezegd dat 2020 in drie maanden tijd voor drie jaar digitale transformatie heeft gezorgd. Aanvankelijk draaide die transformatie om aanpassing aan de ingrijpende en plotselinge veranderingen waarmee we werden geconfronteerd. Onze thuiswerkende werknemers moesten om te beginnen gewoon kunnen werken, communiceren en samenwerken.

Nu weten we dat deze verandering veel permanenter is dan velen hadden gedacht. In de aanhoudende bedrijfstransformatie van vandaag veranderen rollen snel en worden vaardigheden eerder overbodig. Uw organisatie moet de vaardigheden identificeren, binnenhalen en ontwikkelen die nodig zijn om te transformeren, op nieuwe markten te concurreren en te groeien.

Hoe kunt u uw medewerkers op een schaalbare manier bijscholen, zodat u concurrerend blijft en niet altijd achter de feiten aanloopt? Het korte antwoord is: door medewerkers groeimogelijkheden in hun loopbaan te bieden. Vaak denken werknemers echter dat het gemakkelijker is om een nieuwe baan buiten het bedrijf dan erbinnen te zoeken. In veel organisaties werken interne culturen groeimogelijkheden in loopbanen en interne mobiliteit tegen.

Met een op vaardighedengerichte talentstrategie kunt u de groei van uw medewerkers koppelen aan zakelijk succes. In deze gids beschrijven we vier stappen die belangrijk zijn voor deze strategie. We gaan daar dieper op in.

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Nothing pays off better than learning

Infographic

Nothing pays off better than learning

Examining the cost savings and benefits of Cornerstone’s learning and content solutions.

Schedule a personalised 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organisation’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal