eBook

Bereid uw organisatie voor op de revolutie in talentmobiliteit

Door experts ondersteunde methoden om een cultuur te creëren die de groei van medewerkers in uw organisatie stimuleert.

Onvoorziene uitdagingen hebben het personeelsbestand drastisch veranderd. De pandemie dwong bedrijven om snel nieuwe richtingen in te slaan in het veranderende zakelijke landschap. Medewerkers werden overgeplaatst naar nieuwe projectteams om zowel nieuwe uitdagingen als zakelijke kansen op te pakken. Door technologische innovaties zien we in een steeds hoger tempo nieuwe vaardigheden ontstaan.

Tegelijkertijd blijft de medewerkersbetrokkenheid hardnekkig laag en is het tekort aan talent in twintig jaar niet zo hoog geweest. Bedrijven moeten maar zien hoe ze het talent kunnen aantrekken en behouden dat ze nodig hebben voor hun zakelijke succes. De productiviteit is ook historisch laag als gevolg van stress, burn-out, gebrekkige toegang tot de vereiste vaardigheden en ons onvermogen om onze kijk op werk volledig te veranderen (in plaats van simpelweg onze bestaande processen te automatiseren).

Related Resources

Want to keep learning? Explore our products, customer stories, and the latest industry insights.

Prime your organization for the talent mobility revolution

eBook

Prime your organization for the talent mobility revolution

Today’s workforce is always on the move. This tendency toward motion can liberate or demoralize employees, depending on how and why it occurs.

Schedule a personalized 1:1

Talk to a Cornerstone expert about how we can help with your organization’s unique people management needs.

© Cornerstone 2024
Legal